Választási lehetőségek, és a barátok "speciális képességei"

Nos szerintem olyan dolgokat fogok írni amikről már ti is rég tudtok de azért hátha nem
Ami ebben a blogban olvasható lesz az az hogy miképpen változik a történet ha a választási lehetőségeknél egyiket vagy éppen a másikat választjuk.


Az első ilyen választás az ha jól emlékszem amikor Faustin és Dimitri haverunk megkér arra hogy likvidáljunk valakit. Itt pl. teljesen mindegy hogy azt választjuk hogy likvidáljuk vagy szabadon engedjük ez nem változtat a történeten. Az első dolog amivel biztosan változtatunk a történet kimenetelén az az amikor Playboy X-et vagy Dwayne-t kell eltüntetnünk Liberty City utcáiról. Ha Playboyt nyírjuk ki Dwayne a barátunk lesz és magunkénak tudhatjuk Playboy kéglijét, ahol megtalálhatjuk az anno Cloude (GTA III főszereplője) ruháját is. Viszont ha Dwaynet nyírjuk ki akkor csak pénzt kapunk. A következő nagy választás amikor Derric vagy Francis-t, a két skót tesót kell lepuffantani. Mind a kettő a másikat holtan akarja látni. Itt ha Derricet iktatjuk ki Francis azzal honorálja tettünket hogy ha bármi rendőri aktivitás van ellenünk mi feltárcsázzuk a számát és megpróbálja lenyugtatni a kedélyeket. Ha Francis-t iktatjuk ki akkor Derric eltűnik. Majd a végső választás. Amikor a végén segítünk e Pegorinonak az üzletét lebonyolítani Dimitrivel, vagy egy Romantól kapott füles alapján végső búcsút veszünk az ellenségünktől. Mind a két dolog más végkimenetelt hoz ki. Ezt már nem írom le legyen meglepi


Pajtikák és jóságaik.

A telefonban elmentett barátok többsége ha nagyon jó kapcsolatban vagyunk velük akkor elérhetővé válik a saját kis személyre szabott speciális képességük. Ezeket úgy érhetjük el ha programokat csinálunk nekik. Na itt nem a rendőrökkel való háborúskodásra gondoltam. Elvinni öbédelni vagy megnézni egy show-t hasonlók. A legelején a történetnek felfedhetjük Roman képességét ami abban rejlik hogy ingyen taxizhatunk. Majd később a többiekét is.

Brucie - Elvisz a helikopterével ahova csak szeretnénk.
Little Jacob - Féláron juthatunk hozzá fegyverekhez.
Dwayne - Erősítést küld nekünk. Két tesót küld egy kocsival hogy a segítségünkre legyenek.
Packie - Autókra szerelhető bombákat ad ha kérünk.

Emellett ha randizunk a lovemeet.net-en akkor a játék kettő hölgyeményt ajánl nekünk. az egyik "Lawchichk" ha vele jó kapcsolatba kerülünk akkor az ő segítségével is le lehet rázni a rendőröket. A másik pedig "Sobohoe". Az ő képessége még ismeretlen XD.

Hát ennyi volna. Remélem tudtam segíteni valakinek és nem hiába írtam le ezeket.

DivX
Értékeld!

8 hozzászóló

Hozzászólást csak regisztrált és belépett látogatók írhatnak. Regisztrálni itt tudsz.

igeinga

2015-06-14 21:00:35

laptopbatteries

2014-05-25 08:01:31

tklattejeff

2012-12-29 10:34:44

kakrisz98

2012-12-26 18:28:24

Am az a bu*i Francis a körözés elsimitásánál alig veszi fel a telefont!

tpendanttiffany

2012-10-15 16:10:32

smenswigs

2012-09-12 09:22:17

DivX

2009-09-23 20:07:43

Köszöntem a kiegészítést

espé

2009-08-02 21:52:28

Sobohoe-t ha felhívjuk meg tud minket gyógyítani

Olvasva: 6546