Aki csal, aki nem...

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Gondolom sokan vagytok olyanok, akik a San Andreast (végigjátszás után vagy közben) egy kis csalással próbáljátok megszínesíteni. Mostani letöltésem olyan lesz, ami még annak is ínyére lesz, aki egyébként utál csalni.
Nem szoktam direkt egy letöltésnek hírt szentelni, ez azonban úgy érzem, kivételesen megérdemli. (Egyrészt azért, mert már rég volt bármilyen hír kirakva, másrészt, mert saját továbbfejlesztés, harmadrészt, meg mert csak.)
A San Andreas Control Center (vagy rövidítve SACC) már alapból is a jelenleg létező legtöbb funkcióval bíró San Andreas trainer (tehát cheatprogram), ami a világon létezik, ráadásul ez a verziója még az előzőnél is jócskán többet tud, és hozzátenném, jelenleg csak nálunk elérhető.
A program nyelvezete magyar, miután lefordítottam. Ez volt az első lépés, még fél éve. Elvileg csak ezt akartam megcsinálni, aztán rájöttem, hogy ki tudnám bővíteni pár új funkcióval - végül pedig egy rakat új lehetőséggel gazdagodott, úgy, mint a becélzott gyalogosok életének állítása, teleportálása, harcstílusának állítgatása, de megemlíthetnénk még a gravitáció állítgatását, a mellékküldetésekben lévő óra állítgatását, táncon elért pontszámot, valós időt jelző órát, autólámpák kapcsolgatását, bandatag lerakását tetszőleges fegyverrel, és még sorolhatnám. Persze az alap opciók egy cseppet sem csorbultak, így továbbra is használhatjuk az autólerakós funkciót, garázsállítgatást, teleportálást, autótömeg állítgatást, fegyverbeállítást, és még rengeteg más dolgot. A program kapott még ezenfelül egy új, csinos ikont, betöltőképernyőt, és kétféle térképet a teleportálásokhoz. A lehetséges helyek listája is bővült a megtalálható fegyverekkel és üldözéscsökkentő csillagokkal, a régi gyűjtögetősöké mellett.
A járművek jellemzését mczolly kollégám fordította magyarra, beleszőve a saját véleményét (köszönet neki innen is), míg az eredeti járművek megnevezése szintúgy az én munkám.
A letöltésnél az első szerverről az eredeti verziót tudjátok leszedni - ez akkor kellhet, ha a program egyszerűen nem akar elindulni, bármennyire is nógatnátok.
Kisebb hibák még előfordulhatnak, ha esetleg ilyet találnátok, kérlek jelezzétek felém, igyekszem kijavítani őket. Amennyiben bármilyen építő ötletetek van, vessétek fel nyugodtan, és meglátom, mit tudok vele kezdeni. Ez a verzió még közelről sem biztos, hogy végleges, így nyugodtan nézzetek időnként vissza, az biztos, hogy a frissítések legelőször itt lesznek elérhetőek.
A readme sajnos angol nyelvű (bár mellékeltem egy apró magyar olvassel fájlt is), de miután a program magyar, szerintem nincs is szükség a lefordítására.
A program a SA 1.0-s és 1.1-es verziójával kompatibilis.
Végezetül, kellemes szórakozást, ez a program olyan, ami tényleg megszínesíti a játékot a megszámolhatatlan lehetőségeivel, újabb elővételre késztetve ezzel a SA lemezét...
  Kapcsolódó letöltések    
  « vissza a főoldalra