Bemutatkozom: mczolly vagyok..

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Új szerkesztő szegődik a GTA Online-hoz szerény személyemben. Szeretnék pár szót szólni magamról és későbbi terveimmel kapcsolatban..
Sziasztok, mczolly vagyok, most kerültem be a GTA Online csapatába. Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, ám mégsem akarom ezzel untatni a lelkes olvasókat.
Imádom a GTA sorozatot mióta az egyik barátomnál játszottam a San Andreas nevű műremekkel. A játék iránti szeretetből is jelentkeztem az oldal szerkesztőségébe. Szerencsémre hamarosan a jelentkezés után már admin is lehettem.
Érdekel az újságírás, szeretnék minnél naprakészebb, olvasmányosabb cikkekkel jelentkezni. Terveim szerint a Letöltés rovatba is fogok érdekesebb dolgokat betenni, bár ez a részleg inkább Emperror asztala. Hát ennyi, gondoltam beköszönök...
Aki még akar infókat rólam, az csekkolja a Szerkesztők rovatot!

Emperror: úgy gondoltam ideje hogy én is bemutatkozzak ha már hosszabb ideig próbálok berendezkedni a GTA Online-nál. Kezdhetném a szokásos szöveggel, hogy igen, Emperrornak hívnak meglepő módon, sőt én is szeretem a GTA-t mint bárki más aki ezt a cikket olvassa. Igen, én is várom a GTA IV-et, sőt megvan mindhárom idáig elkészült epizód. Van, aki már ismer a fórumról, másoknak talán a modjaimról ugrok be. Egy ideje már a GTA Online lelkes vagy kevésbé lelkes adminja vagyok (megfelelő válasz aláhúzandó!). Mint minden szerkesztő, úgy én is azért jelentkeztem, mert adni akartam valamit a GTA-s társadalomnak, összetartani egy olyan közösséget, melynél mindenkinek van egy közös témája, egy összetartó erő: a GTA. Ez hoz minket össze, ezért olvassátok ezt a cikket. Amit még tudni érdemes rólam, az az hogy ha tehetem, naponta látogatom a fórumot, tehát nyugodtan kérdezzetek, nagy valószínűséggel tudni fogok rá válaszolni. Bármilyen modot amit beküldtök, szívesen felteszek. Galériaképeket szintúgy felpattintok a szerverre (itt külön elnézést kell kérnem OG Loc fórumtársamtól aki már küldött párat de mindmáig nem kerültek ki). Ami szenvedélyem még a GTA-n belül, az a moddingolás. Modellezésen kívül bármiről kérdezhettek, szívesen válaszolok. Azt hiszem mára ennyi lenne. Végezetül egy Vice City-s idézettel búcsúznék:
"-Anyhoo, I guess you better get on with the ´things are gonna change around here´ crap...
-Well, yeah. Things are going to change around here, lady."
Ami magyarul ennyit tesz:
"-Mindegy, most elkezdheted lökni a ´dolgok meg fognak változni´ című dumát...
-Nos, igen. A dolgok valóban meg fognak változni itt, hölgyem."
  « vissza a főoldalra