TakeTwo: Nem lesz GTA V jövőre

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
A Rockstar Games és még megannyi játékfejlesztő cég anyavállalata a TakeTwo a napokban tartott egy megbeszélést a pénzügyi helyzetéről, ezzel együtt egyes játékok lehetséges megjelenéseiről...
Ben Feder, a játékkiadó cég vezérigazgatója ezen a konferencián kijelentette, hogy nem lesz a jövő évben többplatformos Grand Theft Auto epizód, az előzetes pletykák ellenére sem, amit nemrégiben egyes elemzők bocsájtottak útjukra.

Továbbá azt sem említették, hogy a Rockstar legújabb legújabb PlayStation3 exluzív játékát, az Agent-et kibocsájtanák-e már a következő évben. Tehát az Agent lehetséges, hogy nem jön 2010-ben, vagy csak a TakeTwo nem akar majd a jövőben még egy késést bejelenteni.
Azt a hírt viszont már megerősítették, hogy a Chinatown Wars, a Sony kézikonzoljára érkező változata ez év negyedik negyedévében a boltok polcaira kerül.
  « vissza a főoldalra