Grand Theft Auto 2

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás

Amikor a GTA 2 megjelent, még a széria keménykalapos rajongói közül is sokan megijedtek: tényleg csak ennyi van a fejlesztőkben? Külsőre alig változott a játék, ami azért ’99-ben már elég ciki volt. Maradt az alapmechanizmus is, két újdonság lépett csak be. Az első a bandázás volt: megjelentek különféle egymással rivalizáló csoportok, akik feladatokkal láttak el. Ha az egyikük kedvére tettél akkor újabb feladatokat kaptál, de kivívtad a többi banda haragját, így a területükre érve heves golyózáporral köszöntöttek. A másik újdonság, hogy különféle tuning-lehetőségekhez juthatsz, melyekkel autóidat spécizheted fel, mint például fedélzeti géppuska, olajfolyatás, stb... Összeségében nem lett rosz a GTA 2 sem, de az áttörést természetesen nem ez az epizód hozta el, ráadásul már ingyenesen elérhetővé tette a Rockstar Games!

Gépigény összevetés

Minimum konfiguráció

Processzor Memória Videokártya Szabad hely
       
1 magos
200 MHz
32 Mb 8 Mb 65 MB

A te konfigurációd

Processzor Memória Videokártya  
       
-
-
- --  

Regisztrált és bejelentkezett látogatóink számára a profiljukban megadott konfiguráció automatikusan összehasonlításra kerül a hivatalos gépigénnyel!

  Kapcsolódó kiegészítő    
  A kategória legjobbjai a GTA Hungary adatbázisából    
  « vissza a játékadatbázishoz  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód,
regisztrálj oldalunkon!  Hozzászólások  

GTAPUPAK

2009-04-29 20:42:02 []

a GTA második lépése és most itt tartunk hogy full 3D és állati grafikai motor

Adatlap

Grand Theft Auto 2

Akció >>

megjelenés:

1999. október 27.

fejlesztő:

DMA Design

kiadó:

Rockstar Games

» A játék ingyenesen letölthető

Web
Magyarítás
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó: